Forum o hackach do gry Warrock
Gość
Witam! Dzisiaj przedstawię wam nowy system ostrzeżeń.
A jest on taki:
Można dawać tylko punkty ujemne ale jeśli użytkownik się upomni i będzie miał racje, że ma coś dobrze i się pomyliliśmy dodajemy mu jeden punkt reputacji.
Czy wszyscy kapujecie?
-3 punkty ban na konto na zawsze.Pamiętajcie ban na zawsze na IP, e-mail i konto.
Gość
No mam taką nadzieje .
Gość
Pod avatarem .Tam jak jest na 0 to spoko a jak na 3 dajesz bana na zawsze na e-mail konto i ip.
a jak jest ktos za granica i ma np. ip zmienne to co w tedy?nie dostane bana ip??
Popraw te błędy bo kilka ich się tam wkradło.Wkradły się tam małe litery na początku zdania nie polskie znaki itp.Jeszcze raz napiszesz z błędami 1 upomnienie.
Norbert17
Gość
Wręcz przeciwnie .Wgrałem na forum coś takiego, że gdy twoje ip się zmieni to nadal nie będziesz miał wstępu
.
Gość
Dobrze spoko .Tobie to daruję i jako jedynemu pozwalam pisać bez polskich znaków.
Gość
Proszę bardzo i uprzejmie .No wypowiadajcie się w sprawie nowych ostrzeżeń
.
Gość
Jezu są !!Jest avatar pod nim , gadu gadu , zarejestrowany od , posty , ip , i punkty.I właśnie to te punkty.Dodajemy tylko na minusie.Czy teraz rozumiesz?
Gość
Musisz mieć .Pisze coś takiego Punktów.I innym możesz odejmować.
Gość
Ach no zapomniałem xD.Zrobiłem tak, że wy nie możecie dawać ostrzeżeń .I przez to pewnie nie widzicie xD.
Gość
Pisze double posta aby powiedzieć, że już wszystko działa.I jak widzisz widzew xD?
Gość
No nareszcie ci działa.Ale jak ty robisz te sygny xD.